Nieuw: wekelijkse sketch op YouTube

schermafbeelding-2021-09-06-om-16-08-30Als het niet in het theater kan, doen we het online! Vanaf nu maken Dianne en Ellen iedere week een nieuwe, komische sketch over leven én overleven met pubers voor het YouTube-kanaal van
TisHierGeenHotel.nl, het platform van Martine de Vente en Saskia Smith voor iedereen met een puber in huis. Zoals bijvoorbeeld een nieuwe vorm van yoga, gebaseerd op het bankhangen van je pubers: couch yoga! Of een fatale clash tussen een thuiswerkende moeder en een puber die zich verveelt tijdens homeschooling. Check die video’s, geef een duimpie en abonneer je direct op het kanaal!

 

Columns Radio1 EenVandaag

img_9994

Ellen was één van de vaste columnisten bij het Politiek Café van Radio EenVandaag op NPO Radio 1. Maandelijks schoof ze aan tafel bij Suzanne Bosman, Joost Vullings en Lammert de Bruiin om vanuit perscentrum Nieuwspoort haar blik op de actualiteit te geven. Hieronder kun je een aantal van haar columns teruglezen.

 

GELE HESJES
Ik weet nog toen ik studeerde. Dat was in de vorige eeuw. Dat klinkt heel lang geleden en dat is het ook. De jaren 90. Man, wat hadden we het goed. Het was een onbezorgde tijd. De muur was gevallen, Europa werd één en de basisbeurs was gratis. Een beetje studeren en verder housend en lounchend het nachtleven in. Lees verder

Ellen geeft lezingen

Naar aanleiding van haar boekje ‘De Kleine Messi’ geeft Ellen ook lezingen. Ze is uitgenodigd door VVV Venlo om de ouders daar haar verhaal te vertellen en op Topsportschool Het Segbroek College in Den Haag. Omroep Venlo heeft een leuke reportage gemaakt van de ouderavond bij VVV.

De lezing is heel herkenbaar voor alle ouders met een topsportkind, wordt met humor gebracht én heeft een mooie boodschap. Ook geïnteresseerd in Ellens verhaal? Neem dan contact met haar op. Na afloop signeert ze haar boekje voor belangstellenden.