Ellen geeft lezingen

Naar aanleiding van haar boekje ‘De Kleine Messi’ geeft Ellen ook lezingen. Ze is uitgenodigd door VVV Venlo om de ouders daar haar verhaal te vertellen en op Topsportschool Het Segbroek College in Den Haag. Omroep Venlo heeft een leuke reportage gemaakt van de ouderavond bij VVV.

De lezing is heel herkenbaar voor alle ouders met een topsportkind, wordt met humor gebracht én heeft een mooie boodschap. Ook geïnteresseerd in Ellens verhaal? Neem dan contact met haar op. Na afloop signeert ze haar boekje voor belangstellenden.

‘MAAR WE LEVEN NOG…’ # GEEN FLES

2cb1a7fb49cf4a21cadd099bdca7e300_500x500_fitIk kreeg een cadeautje. Altijd leuk. Na een optreden kwam er een bekende naar me toe met een fles drank. Tenminste ik nam aan dat het een fles was. Ze overhandigde me namelijk een langwerpige, kartonnen doos van de Gall & Gall. En zover ik weet verkoopt de Gall & Gall op wat glaswerk na louter flessen drank. Maar dat zag ik toch iets te simplistisch.

Er viel me direct iets op toen ik de doos kreeg aangereikt. Hij zag er heel anders uit. Meestal hebben de cadeauverpakkingen van slijterijen iets rokerigs en warms. Ze zijn bordeauxrood van kleur of gedrukt met een houtprintje. Zonder de doos te openen begin je al te verlangen naar donkere winteravonden voor de openhaard met een goed glas sterk spul in de hand. Lees verder

Bijna Première

ellen dikker foto eric van nieuwland 214241Deze week speelt Ellen in Theater Bellevue. Donderdag en vrijdag nog twee try-outs en zaterdag 28 januari is de première van deze vijfde soloshow. Decor, kostuum, licht, muziek, tekst, alles begint op z’n plek te vallen. Nu nog nieuwe schoenen en dan is ze er helemaal klaar voor. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar dus wees er snel bij.

 

Er komt een boek!

ContractEllen schrijft iedere week een column voor de zaterdageditie van Het Parool over haar “Kleine Messi” die bij Ajax speelt. De afgelopen periode is ze door vijf (!) uitgeverijen benaderd die interesse hadden om de verzamelde columns als boekje uit te geven. Na allerlei inspirerende bijeenkomsten en gesprekken heeft Ellen nu een contract getekend met uitgeverij Ambo|Anthos. De columnbundel zal in mei 2017 verschijnen.

Try-outs van Buitenspel zijn begonnen

ellen_buitenspel_A2_opmaak_27juli.indd

Ellen is begonnen met de try-outs van haar vijfde cabaretsolo ‘Buitenspel’. De eerste paar voorstellingen beloven veel goeds.
De première is op 28 januari 2017 in Theater Bellevue in Amsterdam, dus Ellen kan de komende tijd lekker aan de slag om de voorstelling verder aan te scherpen en te perfectioneren. Dat doet ze samen met haar regisseur Wil van der Meer.
Kijk hier waar ze de komende tijd speelt en hier om wat meer over de voorstelling te lezen.