Try-outs van Buitenspel zijn begonnen

ellen_buitenspel_A2_opmaak_27juli.indd

Ellen is begonnen met de try-outs van haar vijfde cabaretsolo ‘Buitenspel’. De eerste paar voorstellingen beloven veel goeds.
De première is op 28 januari 2017 in Theater Bellevue in Amsterdam, dus Ellen kan de komende tijd lekker aan de slag om de voorstelling verder aan te scherpen en te perfectioneren. Dat doet ze samen met haar regisseur Wil van der Meer.
Kijk hier waar ze de komende tijd speelt en hier om wat meer over de voorstelling te lezen.

  1. Dag Ellen,

    Gisteravond in ‘t Pand in Gorinchem, samen met drie vriendinnen, weer genoten van je sprankelende optreden.
    De tekst waarmee je eindigt, vind ik prachtig, maar ook vaak moeilijk in om toe te passen in het dagelijkse leven. Een poos geleden kwam ik onderstaande tekst van Eckhart Tolle tegen; die gaat over hetzelfde als jouw slotzin. Ik heb deze tekst maar gefotografeerd, zodat ik die regelmatig even kan lezen:
    Zeit ist überhaupt nicht kostbar, denn sie ist eine Illusion. Was dir so kostbar erscheint, ist nicht die Zeit, sondern der einzige Punkt, der ausserhalb der Zeit liegt: das Jetzt. Das allerdings ist kostbar. Je mehr du dich auf die Zeit konzentrierst, auf Vergangenheit und Zukunft, desto mehr verpasst du das Jetzt, das Kostbarste, was es gibt.
    Heel veel succes met je mooie voorstelling!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>