Ellen geeft lezingen

Naar aanleiding van haar boekje ‘De Kleine Messi’ geeft Ellen ook lezingen. Ze is uitgenodigd door VVV Venlo om de ouders daar haar verhaal te vertellen en op Topsportschool Het Segbroek College in Den Haag. Omroep Venlo heeft een leuke reportage gemaakt van de ouderavond bij VVV.

De lezing is heel herkenbaar voor alle ouders met een topsportkind, wordt met humor gebracht én heeft een mooie boodschap. Ook geïnteresseerd in Ellens verhaal? Neem dan contact met haar op. Na afloop signeert ze haar boekje voor belangstellenden.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>