Ellen over haar vader met dementie

Bij dementie denken we al snel aan zwaar, moeilijk en verdrietig. En natuurlijk, je naaste wordt ziek en verandert. Maar dat is niet altijd negatief. Ellen ontdekte dat haar vader veel liever en dankbaarder werd. En als je meebeweegt met het haperend brein valt er nog heel veel te lachen en te genieten. Natuurlijk is het soms moeilijk, maar de band met Ellens vader heeft zich vooral op een bijzondere manier verdiept. Hun contact is lichter en en intiemer dan ooit. Lees hier haar verhalen.

142472486_1177814182639132_8291987057210367529_o

 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>