En nog één!

Nog een hele fijne recensie, dit keer op website Cultuurpodium: “Ze ging in première in de kleine zaal van de Rijswijkse Schouwburg, maar ik verwacht, met wat extra TV aandacht voor Ellen, dat ze binnen enkel jaren in de grote zalen zal staan. Want naast het feit dat haar teksten knap, spitsvondig en actueel inhaken, zijn ze goed geschreven en extra duidelijk door haar fijnzinnige mimiek en niet te vergeten haar geweldige intonatie (…)  Ellen brengt in de meest uiteenlopende, geweldig neergezette typetjes een scala aan medische klachten ten tonele. Maar er is meer, de rode draad gaat niet zozeer louter over kwaaltjes maar ook over geborgenheid, veiligheid en eenzaamheid. (…) Ellen Dikker bewijst met deze derde theatershow dat ze klaar is voor de grote doorbraak.” Lees de recensie hier in z’n geheel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>