Weer een mooie recensie

Cultuurbewust.nl was naar Horten & Stoten komen kijken in Theater Bellevue en schreef een mooie ****recensie: “Zonder enige moeite schakelt ze tussen de typetjes en dat maakt de show ijzersterk (…) Gegarandeerd een avond lachen, mits je houdt van een flinke dosis ironie.” Lees de recensie hier helemaal.

 1. Hallo,

  Ik heb net de recensie gelezen nadat ik afgelopen woensdagavond de show heb gezien. Je mag trots zijn op zo’n stuk, erg positief !!

  Nogmaals veel succes en ik hoop voor je dat je meer boekingen krijgt in het nieuwe seizoen !

  Groetjes,
  Jaap (van Naaldwijk, van de foto ).
  Leuk om je weer gesproken te hebben.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>