TV-première Horten & Stoten

Horten & Stoten puber

Zaterdagavond 1 november wordt de registratie van Horten & Stoten uitgezonden door NPO HumorTV. Om 22.00 uur is deze derde avondvullende show van Ellen te zien. Met een speciale rol voor gastspeler Martijn Donders. De voorstelling werd opgenomen in Schouwburg Tilburg. Zie hier vast een klein voorproefje.

  1. Gisterenmiddag 1-11-2014 een voorstelling van je gezien op de ss Rotterdam tijdens ons personeelsfeest van ZG Vlaardingen. Geweldige voorstelling, heel herkenbaar. Veel succes met je tour.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>