Recensie

Ellen ging 8 februari in première in de Rijswijkse Schouwburg met haar derde avondvullende cabaretprogramma Horten & Stoten. Website Theaterparadijs schreef een hele mooie recensie: “fantastische show die met zorg is samengesteld (…) Ellen weet haar typetjes zeer herkenbaar en goed uit te spelen (…)  De sketches blijven boeien en de verhaallijn van haar show zit vernuftig in elkaar (…) Ga je naar deze voorstelling, dan trakteer je jezelf op een vermakelijke show met een stevige bite.” Lees hier de recensie in z’n geheel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>